HKH Racing Team

I företaget finns det en stor passion för racing, där kan vi träffa våra kunder under trevliga förehållanden. Classic racing är det som gäller, vi tävlar i klassen för sidovagn.
 
Företaget kan erbjuda kundevent där kunden får följa HKH Racing Team nära inpå i depåarbetet.  I vissa fall kan även kunden få åka med som passagerare på sidovagnen, garanterat ett minne för livet, där åkningen dokumenteras med "onboard"-kamera.

Framgångarna har varit stora för teamet. Säsongen -2010 blev Håkan Englund som förare och William Englund som passagerare (kallas även för burkslav) både Nordisk och Europa mästare.
Genom tävlandet får företaget möjlighet prova, utvärdera olika tekniska lösningar och verktyg samt möjlighet att träffa kunder under trevliga former. Framgångarna för teamet fortsätter. Säsongerna 2014, 2015 och 2016 blev teamet Nordiska och Svenska Mästare. Säsongen- 2017 blev mindre lyckad genom motorproblem. Teamet körde en tävling där allt fungerade som det skulle, och det resulterade i vinst. Tävlingen avgjordes i Tyska Schleiz.

Tävlingskalender för säsongen - 2018.               Återkommer med 2019-års tävlingskalender

 • 25-27 maj Schleiz (Tyskland)  
  Resultat: Ett mycket bra kval (3:a). I tävlingen fick vi bryta med en trasig tändningsmodul.
 • 8-10 Juni Våler (Norge)  
  2 stycken heatsegrar
 • 29-31 Juni Anderstorp (Swedich TT)
  2 stycken heatsegrar
 • 3-5 Aug. Sviestad (Linköping)
  2 stycken heatsegrar

  Under året har vi 6 stycken heatsegrar i klassen, men eftersom vi inte har kört alla tävlingar som ingår i mästerskapet blev teamet totaltvåa i klassen

Team HKH Racing